ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

Други новини

Турнир по футбол на частните училища

Браво,момчета!

На традициония турнир по футбол за частните училища, организиран от Българската асоцияция по минифутбол (БАМФ), участвахме с 3 отбора:"петлета"- 1-2 кл., "лъвчета"-4 кл., юноши младши"- 5-7 кл.. Както винаги, се представихме отлично и всеки отбор спечели купа. Момчетата от 5-7 к. се класираха трети, като срещу отбора на "Дрита" постигнаха рекорден рвзултат 20:2! След много оспорван финал и съдийски грешки "лъвчетата" отсъпиха на ЧУ "Образователни технологии" с 3:2 и взеха сребърни медали. Върнахме си го на ЧУ "Образователни технологии", като на финала нашите "петлета" "оскубаха" техните с 4:0. Спечелихме и индивидуални награди. Любо Сяров от 7 кл. и Георги Занов от 2б кл. станаха голмайстори на турнира за възрастите си, а Теодор Маринов от 4б кл.взе приза за най-добър вратар.

  

   

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон