Ски училища на ЧОУ ,,Д- р Петър Берон”

 

Ако искате децата ви да изживеят емоциите на снежните спортове, да научат повече за техниката на ските в съчетание с невероятната и неповторима природа на Боровец, ски училищата, организирани всяка зима от ЧОУ ,,Д- р Петър Берон”,  ще се погрижат всичко това да стане реалност.

Ски училището има за цел всички деца да почувстват неповторимото удоволствие от бялата магия и усвояват ски  техниката - правилния и най-бърз път към удоволствието.

Децата се обучават от най-добрите ски треньори учителите от ски училище

В началото на обучението децата се разпределят в групи според нивото - начинаещи или напреднали. Под вещото ръководство на инструкторите децата бързо усвояват необходимите техники и бележат напредък за кратко време. Наши ученици се спускат по сините и червените писти.

А най- напредналите атакуват смело и черните.

Забавления на ски училището не липсват. За тези ученици, които искат само да отпочинат в прекрасния курортен комплекс, се предлагат разнообразни занимания - плуване, спускане с шейни, разходки и др.

Ски училищата, организирани от ЧОУ ,,Д- р Петър Берон”, са една от любимите и най-посещавана форма на обучение от учениците.