Прием 2020/21 г

Уважаеми родители, Уведомяваме Ви, че приемът за учебната 2020/2021 година продължава до запълване на свободните места. Всички срещи с родители и бъдещи ученици ще се осъществяват онлайн. Можете да се свържете на телефон 0879/07 02 70 или на e-mail: priem.chou@gmail.com и да зададете своите въпроси.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

9 май- Ден на Европа

9 май- Ден на Европа

9-ти май символизира стремежа към единство, мир и просперитет в Европа. Европейското единение е градено дълго, трудно, с взаимни отстъпки и истинска солидарност.

Днес ученици от ЧОУ "Д-р П. Берон" научиха какво представлява Европейският съюз. Разбраха за неговите идеи за поддържане на мира. Запознаха се с целите за по- добър живот, свобода и подкрепа на младите в областта на образованието.

В този тържествен ден, пожелаваме на всички нас да бъдем повече оптимисти, да действаме смело, да говорим открито и да бъдем по- единни!

 

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон