Прием 2020/21 г

Уважаеми родители, Уведомяваме Ви, че приемът за учебната 2020/2021 година продължава до запълване на свободните места. Всички срещи с родители и бъдещи ученици ще се осъществяват онлайн. Можете да се свържете на телефон 0879/07 02 70 или на e-mail: priem.chou@gmail.com и да зададете своите въпроси.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

Церемония по раздаване на сертификати по английски език

Церемония по раздаване на сертификати по английски език

Възпитаниците на ЧОУ „Д-р Петър Берон“ са с едни от най- високите резултати по английски език в България. Днешният следобед се превърна в празник за тях. Ученици получиха сертификати по английски език от Невена Дорова и Севдие Реджеб, представители на изпитната организация „Britanica”, които пожелаха на учителите да бъдат все така всеотдайни, а учениците да имат все така отлични резултати. С тържествена церемония и много усмивки, децата приеха своите сертификати, обхващащи шест нива: “Starters”, “Movers”, “Flyer”, “KET”, “PET” и “FCE”. Родители и гости на церемонията аплодираха всички.

  

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон