Прием 2020/21 г

Уважаеми родители, Уведомяваме Ви, че приемът за учебната 2020/2021 година продължава до запълване на свободните места. Всички срещи с родители и бъдещи ученици ще се осъществяват онлайн. Можете да се свържете на телефон 0879/07 02 70 или на e-mail: priem.chou@gmail.com и да зададете своите въпроси.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

Честита Баба Марта!

Честита Баба Марта!

С много празнично очакване и настроение  днес децата от детската градина и подготвителен  клас  в ЧОУ „ Д-р Петър Берон” посрещнаха  своята пролетна гостенка – Баба Марта!.

  Малчуганите бяха подготвили    разказчета и стихове за празника.  Учениците от 5 „а” клас посетиха най-малките си другарчета с особено важна мисия – да  пресъздадат  легендата  за мартеничката  и  да разкажат за традициите на българите , свързани с този пролетен празник на новия живот.

  Слънчев, усмихнат и румен бе днес денят за нашите ученици и учители. Мартенско чуруликане огласяше двора и класните стаи! Да подариш мартенички, да поднесеш и да получиш искрени пожелания за здраве и късмет  - с това настроение отворихме сърцата си за новия сезон.

 Честита Баба Марта, приятели! Желаем ви здраве и добро настроение!

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон