Прием 2024/2025 г.

ЧОУ „Д-р Петър Берон“ стартира прием на ученици в подготвителен и първи клас за учебната 2024/2025 година от 01.11.2023 година.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

Честита Баба Марта!

Честита Баба Марта!

С много празнично очакване и настроение  днес децата от детската градина и подготвителен  клас  в ЧОУ „ Д-р Петър Берон” посрещнаха  своята пролетна гостенка – Баба Марта!.

  Малчуганите бяха подготвили    разказчета и стихове за празника.  Учениците от 5 „а” клас посетиха най-малките си другарчета с особено важна мисия – да  пресъздадат  легендата  за мартеничката  и  да разкажат за традициите на българите , свързани с този пролетен празник на новия живот.

  Слънчев, усмихнат и румен бе днес денят за нашите ученици и учители. Мартенско чуруликане огласяше двора и класните стаи! Да подариш мартенички, да поднесеш и да получиш искрени пожелания за здраве и късмет  - с това настроение отворихме сърцата си за новия сезон.

 Честита Баба Марта, приятели! Желаем ви здраве и добро настроение!

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон