Прием 2020/21 г

Уважаеми родители, Уведомяваме Ви, че приемът за учебната 2020/2021 година продължава до запълване на свободните места. Всички срещи с родители и бъдещи ученици ще се осъществяват онлайн. Можете да се свържете на телефон 0879/07 02 70 или на e-mail: priem.chou@gmail.com и да зададете своите въпроси.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

Ден на народните будители

Ден на народните будители

През цялата си история българският народ има духовни водачи- народни будители. Д-р Петър Берон- един от най-видните възрожденци, е патрон на нашето училище . Днес учители и ученици с прекрасно тържество и интересни събития отбелязаха празника. Г-жа Шотева поздрави учениците и учителите с вълнуващо приветствие, а възпитаниците ни с песни и стихотворения почетоха народните будители. На 29 октомври г-жа Ваня Чобанова проведе изключително интересен открит урок в 4-Б клас с участието на родители, а учениците от 2-Б клас с г-жа Краси Мишева направиха първите стъпки за изготвяването на проект,посветен на патрона на нашето училище -д-р Петър Берон. Учениците от 3-Д клас с г-жа Анелия Тинова разказаха в клас и изготвиха проекти за живота и делото на народните будители. След тържеството, следвайки възрожденска традиция, по-големите ученици от 7-А клас изнесоха урок по родолюбие пред учениците от начален етап (1-а,б и 2-б) и показаха приемствеността между поколенията,завещана ни от будителите.
Честит Ден на будителите!

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон