Прием 2024/2025 г.

ЧОУ „Д-р Петър Берон“ стартира прием на ученици в подготвителен и първи клас за учебната 2024/2025 година от 01.11.2023 година.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

Ден на народните будители

Ден на народните будители

През цялата си история българският народ има духовни водачи- народни будители. Д-р Петър Берон- един от най-видните възрожденци, е патрон на нашето училище . Днес учители и ученици с прекрасно тържество и интересни събития отбелязаха празника. Г-жа Шотева поздрави учениците и учителите с вълнуващо приветствие, а възпитаниците ни с песни и стихотворения почетоха народните будители. На 29 октомври г-жа Ваня Чобанова проведе изключително интересен открит урок в 4-Б клас с участието на родители, а учениците от 2-Б клас с г-жа Краси Мишева направиха първите стъпки за изготвяването на проект,посветен на патрона на нашето училище -д-р Петър Берон. Учениците от 3-Д клас с г-жа Анелия Тинова разказаха в клас и изготвиха проекти за живота и делото на народните будители. След тържеството, следвайки възрожденска традиция, по-големите ученици от 7-А клас изнесоха урок по родолюбие пред учениците от начален етап (1-а,б и 2-б) и показаха приемствеността между поколенията,завещана ни от будителите.
Честит Ден на будителите!

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон