Прием 2020/21 г

Уважаеми родители, Уведомяваме Ви, че приемът за учебната 2020/2021 година продължава до запълване на свободните места. Всички срещи с родители и бъдещи ученици ще се осъществяват онлайн. Можете да се свържете на телефон 0879/07 02 70 или на e-mail: priem.chou@gmail.com и да зададете своите въпроси.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

ИТ Знайко - финал, категория програмист

ИТ Знайко - финал, категория програмист

В Пампорово на финалното състезание "ИТ Знайко", категория програмист, представители на ЧОУ "Д-р П.Берон" бяха Боян от 3а кл. и Симеон от 3в кл. Те изработиха на място своя анимация на Scratch и се върнаха с грамота за отлично представяне за Боян и 2 място в България за Симеон, създадоха нови "професионални" приятелства с деца от ЧОУ "Веда", посетиха планетариума в Смолян. Състезанието празнуваше 10 г. юбилей и по този повод бяха организирани много забавления за всички участници.
Честито и очакваме следващите ви успехи!

 

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон