Прием 2024/2025 г.

ЧОУ „Д-р Петър Берон“ стартира прием на ученици в подготвителен и първи клас за учебната 2024/2025 година от 01.11.2023 година.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

Коледно добро

Коледно добро

Уважаеми родители, ученици, колеги!

Благодарим на всички Вас, които с добро сърце и голямо усърдие се включихте в благотворителния базар в помощ на двете братчета от Пазарджик Ангел-Михаил и Георги, които са с аутизъм и имат нужда от средства за специална терапия за подобряване на тяхното състояние. Събраните средства в размер на 1807 лв бяха предадени на родителите от г-жа Силвия Попова, майка на Изабела от 3г кл. Г-жа Елионора Недялкова, майка на децата, изказва огромната си благодарност към всички за подкрепата: "Вярваме, наистина искрено вярваме че терапията която подкрепяте за синовете ни - ще им позволи да се радват на тези малки неща от живота и обществото ни. Благодарим Ви много, нямате идея как докосвате сърцата ни. Първата партида флакони вече е в къщи - получихме ги с пожеланията за бързото възстановяване - искрено се надяваме да имаме скоро отговор и от там да се видят колко са интелектуалните им запаси. Бог да ви пази - поздрави на всички, които се включиха в кампанията ни. ПОКЛОН!". Вярваме, че с общи усилия ще продължим нашата традиция да помагаме на хора в нужда!

 

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон