Прием 2020/21 г

Уважаеми родители, Уведомяваме Ви, че приемът за учебната 2020/2021 година продължава до запълване на свободните места. Всички срещи с родители и бъдещи ученици ще се осъществяват онлайн. Можете да се свържете на телефон 0879/07 02 70 или на e-mail: priem.chou@gmail.com и да зададете своите въпроси.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

"Млад огнеборец" 2019

Отрядите “Млад огнеборец” от софийските училища се обучават и подготвят от служителите на Столично управление "Пожарна безопасност и спасяване", със съдействието на Столична община, директорите и педагозите от училищата и на Регионалния инспекторат на Министерство на образованието и науката. Практическата подготовка и спортно- състезателната дейност се провеждат от инструкторите и от водачите на отборите - определени педагогически лица от учебното заведение. 

  

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон