Прием 2024/2025 г.

ЧОУ „Д-р Петър Берон“ стартира прием на ученици в подготвителен и първи клас за учебната 2024/2025 година от 01.11.2023 година.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

Млад огнеборец

Млад огнеборец

Всяка година възпитаниците на ЧОУ «Д-р Петър Берон» вземат участие в престижното международното движение Младежки противопожарни отряди «Млад огнеборец». Отрядите на «Млад огнеборец» се обучават и подготвят специално от служителите на Столично управлвние «Пожарна безопасност и спасяване», със съдействието на Столична община. Благодарение на участието си в «Млад огнеборец» нашите учениците успешно повишават своята физическа дееспособност, развиват трайни практически умения и готовност за правилни действия при пожари, стихийни бедствия и аварии. Горди сме да Ви съобщим, че в провеждащите се състезания възпитаниците ни се класират на челни места и печелят редица дипломи и грамоти за своите постижения.

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон