Прием 2024/2025 г.

ЧОУ „Д-р Петър Берон“ стартира прием на ученици в подготвителен и първи клас за учебната 2024/2025 година от 01.11.2023 година.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

„Панаир на спорта“

„Панаир на спорта“

„Панаир на спорта“ се превърна в най-яркото спортно събитие в началото на тази седмица в столицата. Третокласниците от ЧОУ „ Д-р Петър Берон“, с преподавател Влади Евгениев, се включиха в спортните занимания в Арена Армеец. С голям ентусиазъм те се запознаха с различните стилове спорт, които се презентираха от спортни специалисти. В презентациите се включиха най-големите спортни федерации и клубове у нас. Бокс, художествена гимнастика, хокей на трева, бойни изкуства направиха най-силно впечатление на децата. Учениците бяха провокирани да се включат и в състезание с дронове. Третокласничката Алия Кирова от ЧОУ „ Д-р Петър Берон“ спечели награда за издръжливост в играта „хокей на трева“. Как да се хранят здравословно и какви умения могат да придобият децата, занимавайки се със спорт, бяха водещи теми в събитието. Ето, няколко снимки, които ще ви потопят в този спортен свят:

 

  

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон