Прием 2020/21 г

Уважаеми родители, Уведомяваме Ви, че приемът за учебната 2020/2021 година продължава до запълване на свободните места. Всички срещи с родители и бъдещи ученици ще се осъществяват онлайн. Можете да се свържете на телефон 0879/07 02 70 или на e-mail: priem.chou@gmail.com и да зададете своите въпроси.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

Пролетен училищен футболен турнир

Пролетен училищен футболен турнир

Футболистите на ЧОУ "Д-р Петър Берон" от ателие футбол се включиха в организирания от FC “Sport For All” пролетен училищен футболен турнир, в който взеха участие над 150 деца. Събитието се проведе в спортна зона "Герман" гр.София с участието на 12 отбора, разделени в три групи по четири тима в две възрастови групи - 1-2 клас и 3-4 клас от няколко столични училища. Турнирът беше изпълнен с много емоции, футболни страсти и много грейнали детски лица!

На 1 юни от 10:00 часа ще се проведе и турнира за най-малките възпитаници на ЧОУ "Д-р Петър Берон" и ателие футбол.

 

 

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон