Прием 2020/21 г

Уважаеми родители, Уведомяваме Ви, че приемът за учебната 2020/2021 година продължава до запълване на свободните места. Всички срещи с родители и бъдещи ученици ще се осъществяват онлайн. Можете да се свържете на телефон 0879/07 02 70 или на e-mail: priem.chou@gmail.com и да зададете своите въпроси.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

Ски училище в курорта Боровец

Ски училище в курорта Боровец

Уважаеми родители,

По традиция ЧОУ ,,Д- р Петър Берон” организира бяло  училище за Вашите деца, което ще се проведе от 03. 02. 2013 г.( неделя) до 09. 02. 2013 г. ( събота)   в ски курорта Боровец.

Участниците ще бъдат настанени в хотел Лион ****. Разположен в най- тихата и красива част на Боровец, в стария център, до забележителните ледени фонтани. Хотелът разполага с  уютни стаи, плувен басейн, фитнес зала, две конферентни зали, в които ще се провеждат учебните занятия, заниманията по интереси и тематичните вечери.

Учениците ще бъдат разделени на две групи: скиори и почиващи.

Децата, почитатели на зимните спортове,  ще бъдат обучавани от учителите от ски -училище „Сноу мастърс”. Те ще усвоят правилна техника на каране на ски, разделени на групи, според нивото на техните умения, чрез забавни игри и упражнения.

Децата, предпочитащи игрите сред снега, раходките сред природата и отдиха, ще имат занимания по интереси, часове по плуване и учебни занятия.

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон