Прием 2024/2025 г.

ЧОУ „Д-р Петър Берон“ стартира прием на ученици в подготвителен и първи клас за учебната 2024/2025 година от 01.11.2023 година.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

Ски училище в курорта Боровец

Ски училище в курорта Боровец

Уважаеми родители,

По традиция ЧОУ ,,Д- р Петър Берон” организира бяло  училище за Вашите деца, което ще се проведе от 03. 02. 2013 г.( неделя) до 09. 02. 2013 г. ( събота)   в ски курорта Боровец.

Участниците ще бъдат настанени в хотел Лион ****. Разположен в най- тихата и красива част на Боровец, в стария център, до забележителните ледени фонтани. Хотелът разполага с  уютни стаи, плувен басейн, фитнес зала, две конферентни зали, в които ще се провеждат учебните занятия, заниманията по интереси и тематичните вечери.

Учениците ще бъдат разделени на две групи: скиори и почиващи.

Децата, почитатели на зимните спортове,  ще бъдат обучавани от учителите от ски -училище „Сноу мастърс”. Те ще усвоят правилна техника на каране на ски, разделени на групи, според нивото на техните умения, чрез забавни игри и упражнения.

Децата, предпочитащи игрите сред снега, раходките сред природата и отдиха, ще имат занимания по интереси, часове по плуване и учебни занятия.

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон