Прием 2024/2025 г.

ЧОУ „Д-р Петър Берон“ стартира прием на ученици в подготвителен и първи клас за учебната 2024/2025 година от 01.11.2023 година.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

СофтУниада 2019

СофтУниада 2019

На 20 април 2019 г. в Софтуерния университет се проведе СофтУниада 2019, която дава възможността участниците да се борят за челните места в състезателното програмиране. За трета поредна година SoftUni Kids беше част от СофтУниада. Програмата е предназначена за най-малките, интересуващи се от програмиране. SoftUni Kids дава възможност на децата да развият потенциала и любовта си към технологиите, както и да придобият основни знания по програмиране. Учениците Боян Георгиев от 3а кл. и Йоан Янков от 2а кл. участваха с образователна анимация на Scratch и си тръгнаха с медали. Беше се подготвил и Симеон Николов от 3в кл., но поради заболяване не успя да се представи.
Браво, момчета, очакват ви още предизвикателства до края на учебната година!!!

 

  

 

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон