Прием 2024/2025 г.

ЧОУ „Д-р Петър Берон“ стартира прием на ученици в подготвителен и първи клас за учебната 2024/2025 година от 01.11.2023 година.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

Турнир по футбол на частните училища

Браво,момчета!

На традициония турнир по футбол за частните училища, организиран от Българската асоцияция по минифутбол (БАМФ), участвахме с 3 отбора:"петлета"- 1-2 кл., "лъвчета"-4 кл., юноши младши"- 5-7 кл.. Както винаги, се представихме отлично и всеки отбор спечели купа. Момчетата от 5-7 к. се класираха трети, като срещу отбора на "Дрита" постигнаха рекорден рвзултат 20:2! След много оспорван финал и съдийски грешки "лъвчетата" отсъпиха на ЧУ "Образователни технологии" с 3:2 и взеха сребърни медали. Върнахме си го на ЧУ "Образователни технологии", като на финала нашите "петлета" "оскубаха" техните с 4:0. Спечелихме и индивидуални награди. Любо Сяров от 7 кл. и Георги Занов от 2б кл. станаха голмайстори на турнира за възрастите си, а Теодор Маринов от 4б кл.взе приза за най-добър вратар.

  

   

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон