Прием 2024/2025 г.

ЧОУ „Д-р Петър Берон“ стартира прием на ученици в подготвителен и първи клас за учебната 2024/2025 година от 01.11.2023 година.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

ВИПУСК 2019

ВИПУСК 2019

  На 2 юли ЧОУ „Д-р П. Берон“ изпрати своите ученици от Випуск 2019г.

    С пъстри букети и слънчеви усмивки седмокласниците за последен път огласиха двора на любимото училище. Вълнуващата церемония по връчването на свидетелствата за завършено основно образование ще остане специален и незабравим момент в живота на учениците, на техните родители и учители.

    Горди сме, че момичетата и момчетата от 7. клас завършиха училище  с отличиен успех и постигнаха високи резултати на Националното външно оценяване. Пожелаваме им успешна следваща реализация. Сега е времето, в което пред тях се откриват безброй нови възможности. Нека всеки да намери своя път.

    Мили бъдещи осмокласници, летете на крилете на знанието, мечтайте, покорявайте света, живейте с размах и помнете, че успехът е за смелите!

  На добър час!

 

Снимките може да разгледате на следния линк: https://my.pcloud.com/publink/show?code=kZz1u37Z0izZJFYD8NBYeCbCiWWg7NAlG8M55VI7

 

 

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон