Прием 2024/2025 г.

ЧОУ „Д-р Петър Берон“ стартира прием на ученици в подготвителен и първи клас за учебната 2024/2025 година от 01.11.2023 година.

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Стимулиране пълноценното им физическо развитие с активен спорт - плуване, тенис на корт, таекуондо, ски училище, футбол!

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Създаване условия за развитие на заложбите на децата в Ателиета по интереси /театър, танци, изобразително изкуство, журналистика, музика, енциклопедични знания, компютърна грамотност/

ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Съчетаване на общообразователната подготовка с интензивно чуждоезиково обучение по английски език.

Други новини

Яна Данаилова- специалист по здравословно хранене

Яна Данаилова- специалист по здравословно хранене

Яна Данаилова е нутриционист, специалист по здравословно хранене и преподавател по йога. Дълги години се занимава с икономика, за да реши да се посвети на това, което най-много цени в живота: здравословната храна. Основният принцип, който следва е „Храната да бъде лекарство за тялото.“ Третокласниците от ЧОУ „ Д-р Петър Берон“ имаха възможност да присъстват на нейна лекция. Яна Данаилова ги запозна с полезното детско меню, с основните хранителни източници на енергия и с това как децата да бъдат по-устойчиви и здрави. Тя акцентира и на вредата от прекалената консумация на захар и други вредни вещества за организма. Показа им как да си приготвят „полезен“ шоколад, използвайки плодове и ядки. Учениците я изпратиха с много аплодисменти и с пожелание отново да им бъде гост.

 

  

Частно училище и частна детска градина в София | Д-р Петър Берон