ЧОУ ”Д-р Петър Берон” – ЕДНА ЗЕЛЕНА ПРИКАЗКА

Нашето училище се превърна в истински английски колеж!
 

Далеч от шума и задушната атмосфера на града, под сянката на борове и аромата на липи, частно училище „Д-р.П.Берон” е комфортна среда за деца на целодневен обучителен режим.

Самостоятелната учебна база, скътана в подножието на Витоша, е потопена сред зелената приказка на природата.

Спортните игрища и тенис кортът са разположени под естествената сянка на иглолистни дървета. Сред клоните им надничат пернатите обитатели на къщичките за птици, направени и поставени от малките природолюбители на училището, а катеричките – любимци на децата – са най- големите фенове на спортните им постижения.

Учебната база на училището прави реално съжителството между децата и живия свят на природата. Екологично чистата зона, в която учат, спортуват и играят нашите деца, обградени с любовта и топлината на преподавателите и персонала, раждат вътрешния мир и концентрация на учениците, създават усещането за втори дом, тук, в ЧОУ „Д-р.П.Берон”.

Нашето училище се превърна в истински английски колеж!

Със своята елегантна и авторитетна фасада, уютните и слънчеви класни стаи, цветните кътове, просторната столова, богато озеленения двор то постигна съвършена хармония между форма и съдържание - модерно езиково обучение в модерна сграда. Ние, възпитаниците на ЧОУ "Д-р Петър Берон", сме щастливи и горди с училището си! Учим с радост, защото е удоволствие да работиш в европейски условия. Не се притесняваме от изпитите по английски език на Cambridge, нито от конкурсите по литература и математическите състезания, защото стартът ни е не само висок, а и много красив!